Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji
» jesteś tutaj: » DANIA GŁÓWNE » fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

cena: 16,80 zł / kg
Składniki: fasola biała, woda, cebula, kiełbasa "podwawelska" 9g/100g, boczek wędzony (wieprzowina) 8g/100g, koncentrat pomidorowy, czosnek, glon kombu, sól, przyprawy naturalne


Kiełbasa podwawelska-składniki (informacja producenta): mięso wieprzowe 92%, woda, sól, dekstroza, stabilizatory dwu- i trójfosforany sodu i potasu, substancja zagęszczająca, karogen, wzmacniacz smaku glutaminian sodu, regulator kwasowości lakton kwasu glukonowego, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, przyprawy naturalne (w tym gorczyca, seler), cukier, środek konserwujący azotyn sodu

Boczekwędzony– składniki (informacjaproducenta): boczek wieprzowy 96%, sól, białko wieprzowekolagenowe, dekstroza, regulatory kwasowości: dwuoctan sodu,cytrynian sodu, węglan sodu, przeciwutleniacz: askorbinian sodu,substancja konserwująca: azotyn sodu

powrót do oferty