
» jesteś tutaj: » PRZYSTAWKI » pasztet z borowikami
pasztet z grzybami
cena: 96,00 zł / kg
Wyśmienity pasztet przygotowany z wysokiej jakości
mięs, z dodatkiem suszonych borowików pochodzących z polskich lasów. Idealny jako zimna przystawka
lub podstawowy składnik kanapki.
Składniki: mięso wieprzowe (łopatka) 30g/100g, mięso z indyka (udziec) 20g/100g, wątróbka
wieprzowa 12g/100g, cebula, podgardle wieprzowe 10g/100g, mięso wołowe
9g/100g, jajka, rosół, bułka pszenna (gluten), masło,
podgrzybki suszone, olej rzepakowy, sól, przyprawy naturalne, mleko 3,2%.
Rosół (wywar
mięsno-jarzynowy)-składniki: woda, mięso drobiowe (kurczak zagrodowy), mięso wołowe, marchew,
pietruszka, cebula, seler, kapusta włoska, czosnek, imbir świeży, sól, wyłącznie
naturalne przyprawy.Informacja dla alergików:
W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej receptury.