
Żurek z kiełbasą
Rosółwywar mięsno-jarzynowy-składniki:woda, mięso drobiowe (kurczak zagrodowy)33,6/100g, mięso wołowe zkością (szponder)15,6g/100g, marchew, pietruszka, cebula, seler,kapusta włoska, czosnek, imbir świeży, sól, przyprawy naturalne
Zakwas-składniki: woda, maka żytnia razowa, czosnek, sól, przyprawy naturalne
Kiełbasa biała własnego wyrobu-składniki: mięso wieprzowe (łopatka)57g/100g, mięso
cielęce (łopatka) 20g/100g, woda, czosnek
Informacja dla alergików i osób z nietolerancją pokarmową:
W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone, owoce suszone (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej receptury.